Üdvözlöm a Köller Ügyvédi Iroda honlapján!

Dr. Köller György ügyvéd vagyok. Irodám 1996 óta működik. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, széleskörű szaktudással és gyakorlattal állok rendelkezésére mind a polgári, mind a gazdasági jog területén. Sikereim kulcsa a precíz munkavégzés, tudás, felkészültség és sikerorientáltság. Társasági- és cégjogi szakjogász, valamint bank és tőzsdei szakjogász vagyok. Továbbá a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő állandó Választottbíróság választottbírájaként is tevékenykedem.

Amire számíthat:

Precíz munka: Gondosan áttekintem az ügyét, feltárva annak részleteit is, az öntől kapott illetve az általam beszerzett információk alapján.

Közérthetőség: Közérthető tájékoztatást nyújtok ügyfeleim számára az ügy jogi megítéléséről, alapos és naprakész információval szolgálok a folyamatban lévő ügy állásáról.

Hatékony, ügyfélközpontú ügyintézés: Leveszem az ön válláról az üggyel kapcsolatos terhet, ügye intézéséhez szükséges valamennyi feladatot átveszem.

Személyre szabott díjazás: Professzionális munkámért a szükségesnél magasabb munkadíjjal nem terhelem.

Pontosság: A megbeszélt határidőket betartva intézem ügyét.

Tapasztalat: Több mint 20 éves ügyvédi tapasztalat áll mögöttem, melyet az ön rendelkezésére bocsátok. Nagy tapasztalattal rendelkezem cégjogi és ingatlanjogi terülten, továbbá bankok, pénzügyi vállalkozások jogi ügyeiben éppen úgy, mint lakossági és vállalkozói hitelek területén, valamint kártérítési ügyekben. Ha összeszámolom több milliárd forint értékű követelést hajtottam be ügyfeleim részére, ügyvédi felszólítás, fizetési meghagyás, per, végrehajtási és felszámolás eljárás keretében. Ugyanígy sok ügyfelemet mentettem meg az ellene támasztott jogosulatlan követeléstől.

https://mkik.hu/valasztottbiro-ajanlasi-lista-hatalyos-2018-2021-20200301-tol

https://mkik.hu/valasztottbirosag